Nabídka psů
134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-134,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
 

Nabídka psů

Hledáme pejskům nové milující majitele.

Altar

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec
Věk 13 let
Místo nálezu Nalezen v Kroměříži, 23.6.2013

Temperamentní, sebevědomý pes. V útulku je bohužel už sedmým rokem. Bude potřebovat zkušeného majitele a důsledné vedení. Líbit se mu bude volně na dvorku nebo zahradě se zateplenou boudou. Nedoporučujeme k jinému psovi.

Brit

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec
Věk 12 let
Místo nálezu Nalezen v Kroměříži, 26.6.2014

Asi 11-ti letý kříženec střední velikosti. Vhodný pro zkušené majitele. K cizím lidem je nedůvěřivý, při manipulaci, která se mu nelíbí se dokáže po člověku ohnat. K lidem, které dobře zná je kontaktní a rád se nechá hladit. Na vodítku chodí hezky, ostatních psů si nevšímá.

Nut

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec
Věk 6 let
Místo nálezu Nalezen v Kroměříži, 30.10.2019

NUT – kříženec, pes. Věk 4 roky, váha 23 kg. Sebevědomý pes vhodný ke zkušenemu chovateli. Na vodíku pěkně chodí a na vycházce si ostatních psů nevšímá. Byl nalezen v Kroměříži. Vhodný na dvorek nebo zahradu s dobře zateplenou boudou.

NICO

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec větší velikosti
Věk 10 měsíců
Místo nálezu Pes odložený majitelem

NICO – 10 měsíců, pes, kříženec větší velikosti. Nico je aktivní puberťák bez základní výchovy a výcviku. Vše se bude muset ještě naučit, ale je velmi šikovný a se správným a důsledným přístupem jistě vše brzy dožene. Nico je hodný, ale z počátku k cizím dost nedůvěřivý. Nedoporučujeme jej k dětem

PIŠTA

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec střední velikosti
Věk 4 roky
Místo nálezu Nalezen v Kroměříži, 11.3.2022

PIŠTA – asi 4 letý pes, kříženec střední velikosti, váha 15 kg. Je to aktivní, sebevědomý pes, vhodný ke zkušenému chovateli. K lidem je kamarádský, ale pokud se mu něco nelíbí, dokáže kousnout. Ostatní psy moc nemusí. V případě pobytu na zahradě bude potřebovat dobře oplocený a zabezpečený pozemek. Nedoporučujeme jej k dětem. Byl nalezen v Kroměříži.

HAGRID

Pohlaví Pes
Rasa kříženec větší velikosti
Věk 6 let
Místo nálezu Pes odebrán z nevhodných podmínek, 28.11.2022
HAGRID – 6 let, kříženec větší velikosti. Pejsek vhodný ke zkušenějšímu chovateli. K lidem je přátelský, ale bude potřebovat trpělivou a důslednou výchovu. Na vodítku zatím dost táhne. Není zvyklý žít v bytě, proto doporučujeme raději na zahradu s dobře zateplenu boudou. Vůči ostatním psům není konfliktní, ale soužití s jiným psem v domáctnost by bylo lepší vyzkoušet.

RAF

Pohlaví Pes
Rasa Kříženec větší velikosti
Věk 5 let
Místo nálezu Nalezen v Kroměříži-Vážanech, 15.2.2023.

RAF – 5 let, pes, kříženec větší velikosti. Raf je hodný a kontaktní pes, který bude ideálním rodinným společníkem pro aktivní rodinu. Za plotem budí respekt a umí být i dobrý hlídač.

NATY

Pohlaví Pes
Rasa kříženec větší velikosti
Věk 7 let
Místo nálezu Pes odložený majitelem

NATY – 7 let, pes, kříženec střední velikosti. Vhodný jen ke zkušenému člověku. Potřebuje pevně oplocenou zahradu nebo dobře zajištěný kotec. Rád utíká a jen tak něco ho v tom neodradí…trhá ploty a trhá i věci. Ostatní psy nesnese, proto je vhodný pouze jako jedináček.

Máte otázky ohledně pejsků? napište nám.
Máte otázky ohledně pejsků? napište nám.